Salah u Realu ili Barceloni? ‘Trenutačno sam koncentriran na Liverpool’

Foto: fah

Jedan od najboljih nogometaša engleskog Premiershipa egipatski reprezentativac Mohamed Salah dao je intervju za španjolski AS. Tijekom intervjua Salah je zapravo dao vrlo jasnu intonaciju kako bi mogao otići iz Liverpoola, no zasad je ipak fokusiran samo na trenutačni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje španjolskog novinara da li bi želio igrati u Realu ili Barceloni Salah je kazao:

“To su velikani. Nikad ne znaš što ti budućnost nosi, ali trenutačno sam koncentriran na Liverpool. Želim osvojiti još jedno prvenstvo i Ligu prvaka”.

Međutim, novinar je inzistirao na odgovoru te je i dalje postavljao isto pitanje glede odlaska Salaha iz Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Teško pitanje. Mogu samo reći da je sve u rukama kluba i on odlučuje”, poručio je egipatski nogometaš.

Podsjetimo, Liverpool je angažirao Salaha prije tri godine, stigao je iz Rome za 42 milijuna eura. Samo godinu dana kasnije potpisao je novi i, dakako, bogatiji ugovor s Liverpoolom, s kojim je osvojio Ligu prvaka, a ugovor mu ističe 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.