Sam na svijetu: Veliki Messi kao i nakon Hrvatske na SP-u mali u porazu, a onda je neutješno plakao…

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola deklasirali su Barcelonu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na Anfieldu 4:0 te su se plasirali u finale. Podsjetimo, malo je tko vjerovao da je tako nešto moguće nakon poraza Engleza na Camp Nou u prvoj utakmici 3:0 i showa po mnogima najboljeg igrača današnjice Lionela Messija, no, čudo na Anfieldu se ipak dogodilo. Englezi su napravili podvig nad podvizima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije potopa na Otoku Messi je u svlačionicu odjurio frustriran, neki bi rekli kako je izgledao kao poslije poraza njegove Argentine u dvoboju grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine protiv Hrvatske, kada su Vatreni deklasirali dvostrukog prvaka svijeta svladavši ih 3:0. Messi se nije ni vidio na toj utakmici.

Ni poslije poraza od Liverpoola nije se pozdravio s igračima protivničke momčadi, nije im čestitao, nije imao komentara za medije… Drugim riječima, najveći na svijetu potvrdio je još jednom koliko mali može biti kad gubi, iako su i porazi sastavni dio sporta, na poraze ni najveći nisu imuni. Najteže je biti velik poslije poraza, to mogu samo najveći. Messi? Teško!

Tako Guardian piše da je Messi neutješno plakao u svlačionici poslije lekcije koju im je dao Liverpool, nakon čega je morao odraditi dopinški test. Navodno se svađao i s navijačima. Ostao je sa Anfieldu s obzirom kako nije mogao dati urin, autobus s igračima Barce otišao je prema zračnoj luci bez njega.  Messi sam na svijetu… Tako je odabrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.