Samir Toplak: ‘Korona nam je nasreću pomogla jer je ključ uspjeha bio to što smo bili skupa šest tjedana’

Foto: fah

Varaždin je pobijedio Istru 1961 sa 3:0, a nakon utakmice zadovoljan je bio trener Samir Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obri je opet zabio gol, pravi ‘šmekerski’ – centarforski. Svi su dobri – dva stopera su odigrala bezgrešno, a mi radimo fazu obrane i napada i to se vidi. Neka su rješenja lošija, neka bolja, ali kad sve ‘stavimo na kup’ mislim da smo od Istre bolji i u međusobnom skoru”, rekao je, prenose 24sata.

“Daleko je to do kraja, trebamo ići utakmicu po utakmicu. Svjestan sam da smo napravili savršen posao, korona nam je pomogla, ne bi bez toga uspjeli napraviti igru, izbalansirati momčad, korona nam je nasreću pomogla jer je ključ uspjeha bio to što smo bili skupa šest tjedana. Od mog dolaska osvojili smo 12 bodova više od Intera. Kad sam došao su mi rekli da ova ekipa ne vrijedi apsolutno ništa, a taj moj inat je proradio i morao sam pokazati da ekipa ima ‘štofa'”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.