Jurićeva momčad na bod od Europske lige, ali on razmišlja samo o jednome

epa07866853 Hellas Verona's head coach Ivan Juric during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs Udinese Calcio at the Marcantonio Bentegodi stadium in Verona, Italy, 24 September 2019. EPA/Filippo Venezia

Krenula je i Serie A, a prvog dana nastupila je Verona, momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića. Pobijedili su Cagliari s 2:1 i tako došli na bod od Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa, iako mu je momčad na bod od Europske lige, on sve smiruje: ‘Čekao sam jako dugo na ovu utakmicu pa su mi možda i reakcije u njoj bile malo pretjerane. Bila je ovo jako važna utakmica, moramo osigrati naš ostanak u Serie A što ranije”.

” Naš je primarni cilj ostanak u ligi i to se mora znati. Tek kada to ostvarimo, možemo pobjedama gurati prema naprijed i vidjeti gdje će nas to na kraju dovesti. Što se subotnje utakmice tiče, trebali smo Cagliari dobiti i većom razlikom, a smatram i da je crveni karton za Borinija dosuđen neopravdano”, pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.