Samovojska: Ne brinem se za Modrića, on je snažan karakter

Foto: fah

Real Madrid je u fenomenalnoj utakmici svladao Napoli, a Luka Modrić odigrao je zadnjih pola sata čime su nastavljene rasprave o budućnosti njegova karijere s obzirom na to da u klubu dobiva manju minutažu. Situaciju je za HRT komentirao Anton Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uopće se ne brinem za Luku Modrića jer je on toliko snažan karakter da će on prebroditi ove teške trenutke koje sigurno ima i kojima se nije nadao da će igrati toliko malo, osobito na početku sezone kad je super svjež. Međutim ja se ne bojim niti Real Madrida zato što se Real, kad pogledamo malo povijest, ponaša prema svojim najvećim igračima, rekao je.

Prisjetio se tako nekoliko legendarnih Realovih igrača koji su u klubu igrali do 38 ili 39 godina- Alfreda di Stéfana, Ferenca Puskása i Francisca Genta.

– Luka Modrić će fenomenalno doći Realu. Fenomenalno mu je došao i u ovoj utakmici u Napulju zbog toga što je učinio praktički presudnu stvar. On je u času kad je Napoli ozbiljno nasrnuo na Realov gol uspio promijeniti ritam utakmice. Tu je on strahovito jak. To je uspio napraviti i zbog toga su stigle Ancelottijeve pohvale, zaključio je Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.