Sandra Perković druga i u Eugeneu, Allman opet najbolja

Foto: fah

Dvostruka olimpijska pobjednica i hrvatska rekorderka u bacanju diska Sandra Perković sinoć je na mitingu Dijamantne lige u Eugeneu zauzela drugo mjesto iza Amerikanke Valerie Allman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skoku s motkom pobijedio je olimpijski prvak Armand Duplantis sa 5,91 m, drugi je bio Amerikanac Chris Nilsen s 5,81 m , a treći Norvežanina Sondre Guttormsen s istim rezultatom, ali iz više pokušaja. Šveđanin je tri puta pokušao preskočiti 6,07 m nakon što je osigurao zlato, ali nije uspio u sva tri pokušaja.

U ženskom skoku u vis zlato je osvojila Ukrajinka Jaroslava Mahučik s preskočenih dva metra što je najbolji rezultat ove sezone.

Iza Mahučik, koja je osvojila olimpijsku broncu na Igrama u Tokiju, druga je bila Amerikanka Vashti Cunningham (1,93 m), a treća Kazahstanka Nadežda Dubovickaja (1,93 m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.