Sandra Perković i nakon poraza ima nade: ‘Bolje da su šok moji porazi, nego moje pobjede’

Foto: fah

Sandra Perković navikla nas je na pobjede, no u petak je u finalu Dijamantne lige u Bruxellesu bila treća i to joj je prvi poraz nakon više od 13 mjeseci i nakon 15 uzastopnih pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da sam navikla prvo sebe, a onda i sve oko sebe, samo na pobjede, daleke hice i velike rezultate, ali i ja sam čovjek od krvi i mesa i ja se svaki dan budim, treniram, fokusiram se i prolazim kroz uspone i padove”, rekla je za Sportske novosti.

Čini se da su samo zdravstveni problemi igrali veliku ulogu u ovom porazu.

“Samo moj stožer i ja znamo kako mi je bilo posljednjih sedam dana. Meni je najvažnije da sam ipak uspjela doći u Bruxelles, koliko god zdravstveno nisam bila stabilna. Pokušala sam se boriti za taj sedmi trofej koji mi je, na žalost, iskliznuo iz ruku, ali nisam izgubila na nekim velikim daljinama, izgubila sam samo zbog sebe, 65 metara je bilo dovoljno za osvajanje trofeja. Imala sam to u rukama, ali jednostavno nisam mogla do kraja izvesti. Borila sam se do zadnjeg hica, ali jednostavno, tijelo nije dalo, koliko je god glava željela”, kaže Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poslije svakog svog poraza nisam se vratila lošija, dapače, uvijek sam se vraćala bolja”, optimistična je Sandra.

“Nekome tko pobjeđuje na svakom natjecanju i kome to postane rutina, ovo je mali šok i hladan tuš, ali opet velika motivacija za ono što dolazi. Bolje da se šokiramo kada izgubim, nego kada pobijedim”, zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.