Sandra Perković otkrila: Mogla bih se zamisliti kako u jednoj ruci držim dijete, a u drugoj medalju

Foto: Fah

Sandra Perković spremna je na sve, a teži još brojnim uspjesima, no njezina dugovječnost nije dobra vijest za ostale bacačice diska, svjesna je toga i sama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dani (Stevens) i Melina (Robert-Michon) su mi rekle da dolazeći na natjecanje znaju da je zlato već oko mog vrata, ali ja ne želim sama o sebi tako govoriti. Na svako dolazim s nulte pozicije, loviti medalju pa onda zlato… Melini je 38 godina, ne znam koju medalju je osvojila (četvrtu, nap. a.), u Riju smo se dobro zezali. Pričala je kako njezina kćer nije htjela razgovarati s njom ako se ne bi kući vratila s medaljom. Kad je malo odrasla shvatila je da postoje zlato, srebro i bronca. Kad se vratila iz Brazila pitala ju je ‘je li to zlato’. Nakon što joj je odgovorila da nije nego srebro, samo je slegla ramenima i rekla ‘onda nije ni ovo loše’ “, kaže za Sportske novosti.

Još je mlada, ali kaže: “Da, mogu se zamisliti kako u jednoj ruci držim svoje dijete, a u drugoj medalju”, poručuje.

” Puno mi znači i jer se dosta sumnjalo u mene. Nisam imala 100-postotnu potporu, ali ipak sve se odvijalo onako kako je moj tim isprojektirao. Po portalima i u nekim medijima se svašta pisalo. Uglavnom se ne opterećujem time, ali vrijeđa me kad ljudima oko mene stižu ružne poruke. Ne bi me boljelo kada bi takve stvari izgovarali meni nebitni ljudi, ali boli me kada to naprave bitni ljudi i kad moji bližnji nepotrebno osjećaju nelagodu”, priča Sandra.
Odgovara i na medijske napise da se spustila na 80 kg i – bacala najbolje u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čim je netko lijep, mora dobiti neku kritiku – nasmijala se. – Da, to je jedna od stvari koju su mi predbacivali. Da ne možeš dobro izgledati i daleko bacati, ali već u prvoj godini smo pokazali da nismo pogriješili. U sklopu priprema za OI u Tokiju 2020. skinula sam dosta kila i puno smo radili na brzini i eksplozivnosti. Tijelo je bitno, ali je dokazano da um pobjeđuje. Najbitnije je da nisam oslabila u teretani, u snazi i bacanju. To što fizički izgledam manje nije bitno. Želim biti oličenje pravog sportaša, i fizički i psihički i na svakoj drugoj razini. Mislim da idem prema tome”, zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.