Šarić ostvario ‘double-double’ učinak, Banić i Radošević predvodili Albu

U susretu 12. kola E skupine Top 16 faze košarkaške Eurolige Alba je na krilima hrvatskih košarkaša Marka Banića i Leona Radoševića u Berlinu pobijedila Crvenu zvezdu 73-68 i ostala u igri za četvrto mjesto u skupini i plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banić je sa 18 koševa uz 80 posto šuta i dva skoka bio najbolji igrač u redovima njemačkog sastava, dok je Leon Radošević ubacio 10 koševa i dodao četiri skoka.

Odličnu predstavu pružio je i Dario Šarić koji je u porazu Anadolu Efesa kod Olympiakosa 75-86 ostvario ‘double-double’, po deset koševa i skokova, uz dvije asistencije.

SKUPINA E
NA ljestvici vodi Barcelona (9-3) ispred Real Madrida (9-2) i Maccabi Electre (7-4). Slijede Alba Berlin (6-6), Panathinaikos (6-5), Žalgiris (4-8), Crvena zvezda (3-9) i Galatasaray (2-9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA F
NA vrhu je Fenerbahče (10-2), Olympiakos je drugi (9-3), a CSKA na trećem mjestu (9-2). Slijede Anadolu Efes (5-7), Laboral Kutxa (5-7), EA7 Milano (4-8), Nižnji Novgorod (3-8) i Unicaja Malaga (2-10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.