Šarić se javio iz zrakoplova: ‘Tako su se dogovorili vlasnici klubova i moje je da se nametnem igrama u novoj sredini’

Foto: fah

Tijekom jučerašnjeg dana stigla je vijest da će hrvatski reprezentativac Dario Šarić ubuduće nastupati u dresu Minnesota Timberwolvesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio je prema Philadelphiji krenuti Jimmy Butler i Justin Patton, dok će Minnesota uz njega dobiti Roberta Covingtona i pick druge runde drafta 2022. godine.

“Nisam znao ništa o mojem prelasku u drugi klub, a o tome nije ništa znao ni moj trener Brett Brown ni generalni menadžer Sixersa. Jednostavno, tako su se dogovorili vlasnici klubova i moje je da se nametnem igrama u novoj sredini. Tako to ide u NBA. Vjerujem da ću u tome brzo uspjeti. Kako sam čuo, očekuje me u startu dobar status u Wolvesima”, poručio je Dario iz aviona preko svog savjetnika za komunikacije s medijima Marka Bursaća za Šibenik.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.