Sarri o kritikama na njegov račun: ”Ne zanima me to previše, rezultati Juventusa govore sami za sebe”

Foto: fah

Juventus je pred osvajanjem još jednog naslova prvaka, bez obzira na sjajne igre Milana i jednako takve rezultate u nastavku prvenstva a poslije pauze uzrokovane koronavirusom Stara dama još uvijek nema pravu konkurenciju u Serie A. Juventus je dominirao talijanskom ligom i s ranijim trenerima Antoniom Conteom i Maxom Allegrijem, a prvi će naslov uzeti i aktualni trener Maurizo Sarri, koji, za razliku od njegovih prethodnika, trpi kritike medija i dobrog dijela navijača zbog slabijih igara. Juventus pobjeđuje, no, igra nije na razini rezultata. Naravno, Sarri ima odgovor na to, naime, on smatra kako su rezultati najvažniji te da je jedino važno da će Juventus osvojiti naslov prvaka države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zašto me kritiziraju? Vjerojatno sam šu*ak prema nekim ljudima. Ne zanima me to previše. Neka rezultati govore za sebe. Mislim da imamo više činjenica na našoj strani od onih koji izražavaju svoje mišljenje o našoj momčadi”, kazao je Sarri.

Podsjetimo, torinski Juventus svoj susret 35. kola Serie A igra večeras protiv Udinesea te se pobjeda nameće kao imperativ, iako neće biti nimalo lako. Naime, Udinese još nije prebrinuo brige glede ostanka u ligi, no, ako je suditi prema pisanju talijanskih medija mnogi im ne daju previše šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.