Schladming: Slavlje Meillarda, Zubčić 13.

Foto: fah

Švicarski skijaš Loic Meillard ostvario je svoju drugu pobjedu u Svjetskom kupu, ali prvu u jednoj od klasičnih disciplina, odličnim nastupom u noćnom veleslalomu održanom u Schladmingu, gdje je Filip Zubčić osvojio novih 20 bodova zauzevši 13. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meillard je bio uvjerljivo najbolji u prvoj vožnji pa mu je i 12. rezultat u drugoj vožnji bio dovoljan za komotnu pobjedu s ukupnim vremenom od dvije minute i 18.77 sekundi.

Za dvostruko švicarsko slavlje pobrinuo se Gino Caviezel koji je također potvrdio svoje drugo mjesto iz prve vožnje, a za kolegom iz reprezentacije zaostao je za 59 stotinki.

Domaće ljubitelje skijanja razveselio je Marco Schwarz koji je s 14. mjesta u prvoj vožnji došao do pobjedničkog postolja s najboljim vremenom druge vožnje, a ukupno je za pobjednikom zaostao za 81 stotinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Zubčić je na kraju osvojio 13. mjesto, iako bi njegov plasman bio značajno bolji da nije napravio veliku pogrešku u prvom sektoru prve vožnje, koja mu je odnijela više od jedne sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.