Schumacherova supruga napisala pismo: ‘Michael je veliki borac i on se neće prestati boriti’

Schumacher
Foto: fah

Sudbina Michaela Schumachera, sedmerostrukog prvaka Formule 1, već je neko vrijeme nepoznata nakon što je doživio tešku nesreću na skijanju u kojoj je zadobio ozljedu glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, glazbenik Sascha Herchenbach napisao je u prosincu 2014., pjesmu posvećenu Schumacheru imena “Rođen za borbu” i poslao joj CD s pjesmom. Iako to nije očekivao – odgovor je dobio.

“Želim ti zahvaliti na porukama podrške i poklonu koji će nam jako pomoći u ovome teškom razdoblju. Predivno je primiti toliko poruka podrške, to puno znači za moju obitelj. Michael je veliki borac i on se neće prestati boriti”, odgovorila je Corinna.

Glazbenik kaže da to nije očekivao, ali dobio je pism ručno napisano i potpisano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.