Šego o ozljedi: ‘Noga ne popušta, nadam se da će tako ostati’

šego
epa08160539 Croatia's goalkeeper Marin Sego reacts during the semi final match between Norway and Croatia at the Men's European Handball Championship in Stockholm, Sweden, 24 January 2020. EPA/Erik Simander SWEDEN OUT

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Katara osigurala je prvo mjesto u skupini C na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to odlična utakmica. Odigrali smo jako dobro u pravom trenutku, kada nam je možda i najviše trebalo. Bili smo prava Hrvatska i nadam se da sada idemo prema vrhu”, rekao je Marin Šego kojemu je ogled protiv Katara bio prvi susret na SP-u.

“Nisam branio više od mjesec dana, sve je OK, noga ne popušta, a nadam se da će tako i ostati”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.