Simon Rožman: ‘Nije još sve idealno, ali kaznili smo Dinamo’

Foto: snimka zaslona

Rijeka je pobijedila Dinamo Zagreb (2:0), a svoj komentar o utakmici dao je trener Simon Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako dobra utakmica za otvaranje prvenstva. Čestitke mojim igračima, napravili su dobar posao. Izgledali smo jako dobro na travnjaku. Nije još sve idealno, ali bili smo kompaktni. Kaznili smo Dinamo u pravo vrijeme i napravili sjajan rezultat. Nevistić je imao fantastičnu večer kakva se mora dogoditi ako želiš nešto uzeti na Maksimiru. Bilo je i mana, u nekim situacijama smo visili, ali i stvarali jako dobre situacije. Velika pobjeda protiv jedne odlične momčadi. Dečki žele, a treba im dati podršku onda kad je loše. Imaju energiju, žele biti bolji, a onda se to uvijek nagradi. Želimo imati dobar, prepoznatljiv gard, znamo kako želimo izgledati”, kazao je Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.