Rukometaši pobjedu protiv Katara posvetili Petrinji: ‘Zato što svoje volim’

Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u teškoj utakmici Katar 26:24 u utakmici 3. kola prvog kruga Svjetskog prvenstva koje se igra u Egiptu. Ovom pobjedom izabranici Line Červara osigurali su prvo mjesto u skupini te u drugu fazu prenose tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon pobjede protiv Katara krenula je proslava, a tijekom koje se pojavila i hrvatska zastava na kojoj piše: “Zato što svoje volim – Petrinja”.

Rukometaši su se ovim potezom ponovno željeli prisjetiti tragičnog potresa koji je nedavno pogodio Banovinu, pa tako i Petrinju, a od kojeg se stanovnici tog dijela Lijepe naše neće tako skoro oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.