SEHA liga: Očekivana pobjeda Nexea

Foto: fah

Rukometaši našićkog Nexea u susretu 11. kola regionalne SEHA lige u nedjelju su na domaćem terenu očekivano pobijedili Izviđač iz Ljubuškog sa 22-17 (14-8).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Nexea najbolji su bili Vedran Zrnić sa sedam i Halil Jaganjac sa četiri gola. Ekipu Izviđača predvodio je Vedran Delić sa pet pogodaka.

U posljednjem susretu 11. kola u utorak Steaua u Bukureštu dočekuje PPD Zagreb.

Poredak: 1. Vardar 27 bodova, 2. Tatran Prešov 24, 3. PPD Zagreb 24, 4. Nexe 24, 5. Meškov Brest 18, 6. Steaua 15, 7. Vojvodina 13, 8. Železnicar Niš 10, 9. Metalurg 4, 10. Izviđač 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.