SEHA liga: Pobjeda Nexea, te poraz PPD Zagreba

Foto: fah

Rukometaši našićkog Nexea u susretu 9. kola regionalne SEHA lige u utorak su na gostovanju kod bjeloruskog Meškova slavili sa 30-25 (14-13), dok je PPD Zagreb u Prešovu izgubio od slovačkog Tatrana sa 21-31 (10-16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Nexea loše su ušli u utakmicu i nakon šest minuta gubili su 0-4. No, stvari su brzo sjele na mjesto i Nexe je uhvatio prilključak, a na odmor je otišao sa minimalnom prednošću (14-13). U nastavku Nexe je brzo došao do značajne prednosti, u 37. minuti vodio je 18-13. Do kraja susreta igrači Meškova niti jednom se nisu uspjeli približiti na manje od četiri gola zaostatka i Nexe je upisao sedmu pobjedu u SEHA ligi.

Kod Nexea najbolji su bili Tomi Vozab sa devet i Halil Jaganjac sa sedam golova, a ekipu Meškova predvodili su Artsiom Kulak, Darko Đukić i Petar Đorđić sa po četiri pogotka.

Rukometaši PPD Zagreba dobro su se držali do 15. minute, a onda su igrači Tatrana napravili seriju 7-1, čime je utakmica praktički prelomljena, pa je na kraju Zagreb uvjerljivo poražen sa 21-31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Tatrana najbolji je bio hrvatski rukometaš Bruno Butorac sa devet golova, a Dominik Krok zabio je šest. U redovima Zagreba istaknuo se Josip Ereš sa osam pogodaka

Nexe je vodeći sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani PPD Zagreb. Slijede Tatran i Vardar sa po 18 bodova. U srijedu se sastaju Železničar Niš – Steaua, te Vardar – Izviđač, a u četvrtak Vojvodina – Metalurg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.