Senzacionalan uspjeh Ive Karlovića u Cincinnatiju: Izbacio 12. tenisača svijeta i osmog nositelja

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivo Karlović krenuo je odlično na ATP turniru u Cincinnatiju priredivši veliko iznenađenje u šesnaestini finala. Naime, on je sa 6:4, 7:6 pobijedio 12. tenisača svijeta i osmog nositelja Jo-Wilfrieda Tsongu nakon sat i pol igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za četvrtfinale će igrati protiv boljeg iz dvoboja Kyrgiosa i Dolgopolova, a ako to prođe mogao bi za polufinale igrati s Rafaelom Nadalom, za kojeg se očekuje da će pobijediti Gasqueta.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u utorak u 1. kolu ATP turnira iz serije “masters 1000” u Cincinnatiju od Gruzijca Nikoloza Basilašvilija sa 3-6, 6-7 (5) nakon sat i 53 minute igre.

Ćorić je kod 3-3 u prvom setu imao priliku za “break”, ali ju je ispustio. Gruzijac je to naplatio u sljedećem gemu oduzevši servis Ćoriću, i to mu je bilo dovoljno da dobije prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu obojica su imali šanse za “break”, Ćorić u drugom i četvrtom gemu, a Gruzijac u petom i devetom, ali nisu ih iskoristili, pa je odluka pala u “tie-breaku”, gdje više koncentracije imao Gruzijac.

To je bio drugi poraz Ćorića od Basilašvilija, od kojeg je izgubio i ove godine u Lyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.