Senzacionalni Makedonci izbacili Italiju sa SP-a

epa09847609 Italy's Nicolo Barella (R) in action against North Macedonia's Enis Bardhi during the FIFA World Cup Qatar 2022 play-off qualifying soccer match between Italy and North Macedonia at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Sicily, Italy, 24 March 2022. EPA/CARMELO IMBESI

Nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije priredila je senzaciju pobijedivši u polufinalu doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo u Katari Italiju u Palermu s 1-0, dok je u drugom najzanimljivijem susretu Portugal u Portu porazio Tursku sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal i Sjeverna Makedonija će sada 29. ožujka u Portu u međusobnom susretu odlučiti o putniku u Katar.

Aktualni europski prvak je dominirao u Palermu, imao je 62 posto posjeda lopte, “Azzurri” su uputili čak 32 udarca, imali su i 16 kornera, no pobjedu je ostvarila makedonska vrsta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.