Mancini: Euro je bio najsretniji, a ovo je najgori trenutak mog života

epa09338329 Italy's head coach Roberto Mancini reacts during the UEFA EURO 2020 final between Italy and England in London, Britain, 11 July 2021. EPA/Frank Augstein / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Sjeverna Makedonija senzacionalno je eliminirala aktualne eruopske prvake Talijane sa Svjetskog prvenstva pogotkom u 92. minuti. Bit će to “Azzurrima” druga uzastopna propuštena svjetska smotra, što im se nikad u povijesti nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Europsko prvenstvo je bilo najsretnija stvar u mom životu, a ovo je najveće razočaranje. Ne mogu vjerovati, nismo ni trebali igrati ove dokvalifikacije, dogodile su se nevjerojatne stvari pa da nismo otišli izravno u Katar. Pa onda još ovakav gol u 92. minuti. Ma neopisivo sam razočaran, nemam što reći, rekao je talijanski izbornik Roberto Mancini i nastavio:

– Moja budućnost? Razočarenje je preveliko da bi sada mogao govoriti. Međutim, siguran sam momčad ima veliku budućnost, dodao je.

– Teško je ovo objasniti. Veliko je razočaranje, i danas smo odigrali dobru utakmicu, ali nismo uspjeli postići gol. Od rujna do danas smo radili greške i platili smo za njih. Uništeni smo i slomljeni, velika praznina ostat će u nama, kazao je branič Giorgio Chiellini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo mnogo dobrih mladih igrača i pokušat ćemo otići i osvojiti sljedeći EURO i kvalificirati se na Svjetsko prvenstvo 2026. Nadamo se da će nas ova praznina potaknuti da ponovno počnemo, ja se još uvijek nadam jer se Mancini pokazao kao sjajan trener i može nam pomoći da ponovno počnemo, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.