Sergio Aguero između PSG-a i Barcelone….

Foto: fah

Manchester City je potvrdio da će Argentinac Sergio Aguero, koji je, između ostaloga, na meti Barcelone, nakon deset godina, i to ovog ljeta, napustiti klub. Uveliko se nagađa s imenima novog kluba u kojem će zaigrati ovaj vrsni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad se nagađa s imenima dva kluba, a to su Barcelona i PSG, a upravo je o ovoj temi govorio i poznati transfer ”guru” Gianluca Di Marzio. Naime, talijanski novinar tvrdi kako postoji zanimanje ova dva spomenuta nogometna diva, iako, navodno Barcelona razmišlja o dvođenju nekog mlađeg, ali i jeftinijeg, od Aguera. Spominje se prva zvijezda Intera, Lautaro Martinez. Doduše, on je mlađi, ali nije jeftiniji, s obzirom na odštetnu klauzulu od 111 milijuna eura.

“Aguero je u kontaktu s Barcelonom. Razmatra se njegovo dovođenje, a i igrač bi volio otići na Camp Nou. Međutim, postoje dva problema. Za čelništvo Barce on nije prvi izbor, jer bi oni radije mlađeg napadača te činjenica da mu je plaća jako visoka”, rekao je Di Marizio te je dodao:

“PSG je jako jako zainteresiran za Aguera.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Aguero je za Manchester City odigrao 384 utakmice te je zabio 257 golova i sudjeovao je u najvećim dostignućima ovog kluba u povijesti i, kako god završilo, zauvijek će ostati legenda kluba.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.