Sevilla već spremila četverogodišnji ugovor za Ivana Rakitića?

Foto: fah

I dalje traju nagađanja glede nastavka karijere još uvijek igrača Barcelone, Ivana Rakitića. Naime, sve je više onih koji su uvjereni da će iskusni hrvatski nogometaš i reprezentativac jedne od najjačih reprezentacija svijeta karijeru nastaviti u Sevilli te da će se već ovog ljeta pozdraviti s klubom u kojem je proveo možda i najbolje godine svoje karijere. Rakitić više nije nezamjenjiv u dresu katalonskog kluba, kao što je to u ne tako davna vremena bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli prva želja Ivana Rakitića je povratak na mjesto – sreće, u Sevillu, u kojoj se potpuno afirmirao kao vrhunski nogometaš, u kojem je i ”izvadio kartu” za odlazak u Barcelonu. O zanimanju Seville za Ivana Rakitića u više se navrata pisalo, no, sada se ipak navodno zna nešto konkretnije.

Naime, Barceloni bliski Mundo Deportivo tvrdi kako Barca neće raditi probleme Rakitiću da realizira transfer u Sevillu te da će ga u Andaluziju pustiti za ”umjerenih” 10 milijuna eura. Navodno je Sevilla već spremila ugovor u trajanju od četiri godine za Ivana Rakitića. Drugim riječima, Rakitić bi, s obzirom na godine, vjerojatno u Sevilli, na Ramon Sanchez Pizjuanu priveo svoju uspješnu karijeru kraju.

Dakako, sve je još uvijek, bez obzira na tvrdnje Mundo Deportiva, na razini spekulacija te će tako i biti sve dok ne stignu potvrde iz spomenutih klubova o završenom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.