Shiffrin u vodstvu, Ljutić na odličnom šestom mjestu

ljutić
Foto: fah

Najbolje skijašice svijeta nalaze se u Spindleruvom Mlynu gdje su danas i sutra na rasporedu dvije slalomske utrke Svjetskog kupa. Nakon današnje prve vožnje u vodstvu je Mikaela Shiffrin, a zapaženi nastup sa startnim brojem 18 imala je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić. Druga vožnja je na rasporedu od 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrku je otvorila Šveđanka Anna Swenn Larsson, a sa startnim brojem dva, vodeća u ukupnom poretku i poretku slalomašica, Amerikanka Mikaela Shiffrin fantastičnom vožnjom odmah je preuzela vodstvo (48.19) te završila kao najbrža u prvoj vožnji.

Na drugom mjestu je njemačka skijašica Lena Duerr (+0.29), a trećem Slovakinja Petra Vlhova (+0.46).

Prvu vožnju odradile su i dvije hrvatske predstavnice. Bolji rezultat ostvarila je Zrinka Ljutić koja je za vodećom zaostala 1.51 sekundu što je bilo dovoljno za sjajno šesto mjesto. Leona Popović odradila je prvu vožnju s 2.23 sekunde zaostatka za Shiffrin i trenutačno je 19, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.