Šime Vrsaljko konačno će biti s obitelji: ‘Jedva čekam da zajedno proslavimo 6. lipnja, Brunov drugi rođendan’

Foto: fah

Šime Vrsaljko konačno je zaključio svoje muke s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neću griješiti dušu, jer unatoč svim tegobama nogometno sam osjetio velike radosti. Vrijedilo je za uzeti te trofeje svaka muka, brdo tableta, injekcija i neprospavanih noći. Bio je to moj izbor, puno sam riskirao, ali ne bih mijenjao ništa. Valjda zato što sam se toliko mučio i žrtvovao, sada me nagradilo da je ipak i zdravstveno taj problem skinut s dnevnog reda”, rekao je za Sportske novosti.

“Nemam nikakvog zavoja, steznika, nema štaka, nada de nada, ha-ha, tek dva flastera. Sad ću 2-3 dana čisto preventivno mirovati, a onda od ponedjeljka krećem u kampu Cerro s biciklom, teretanom, vježbama. Nakon tjedan dana idem u puni trening i trebao bih biti na raspolaganju treneru Simeoneu kada počne prvenstvo, sredinom lipnja. Sve sam radio u dogovoru s klubom i iskoristio ovu pauzu da se potpuno riješim svih tegoba”, dodao je.

“U Atleticu sam presretan! Osjećam koliko me cijene, trener Simeone me podržava i hrabri, a pokazao je to i kad me još jesenas svrstao u kadar za sezonu iako sam bio još u fazi rehabilitacije, kao što je to potvrdio kad mi je u siječnju dao priliku u niz utakmica. Kako je škvadra u svlačionici jednostavno baš to, škvadra, sasvim je logično da sam iznimno zadovoljan”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje li u Atleticu?

“Naravno, pa imam ugovor do 2022. godine, i sve su moje misli vezane uz ovaj klub. U Madridu se inače osjećam s obitelji izvanredno. Grad je prekrasan, ljudi odlični, ritam svakodnevice baš paše. Kupili smo kuću i to je važan znak kako kao obitelj gledamo za perspektivu”, kaže.

Supruga i sin su u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, ali se za nekoliko dana vraćaju jer je sada to napokon jednostavnije i dopušteno. Jako mi fale. Jedva čekam da zajedno proslavimo 6. lipnja, Brunov drugi rođendan!”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.