Simeone o asistenciji hrvatskog reprezentativca: ‘Vrsaljko je zato i ušao u igru…’

vrsaljko
Foto: snimka zaslona

Trener Atletica Diego Simeone pohvalio je Šimu Vrsaljka, koji je u 91. minuti utakmice asistirao za pobjedu Atletico Madrida nad Getafeom od 2:1.  Nakon utakmice i velike pobjede trener Simeone je na tiskovnoj konferenciji između ostaloga kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ekipa je do samog kraja tražila pobjedu, dobro je koristila čovjeka više, a Vrsaljko je ušao da bi se dogodilo ono što se dogodilo”.

Vodio je domaćin 1:0 te je ostao s igračem manje u 73. minuti, isključen je vezni igrač Carles Alena. Luis Suarez je pet minuta poslije toga izjednačio, a u sudačkoj nadoknadi je pobjednički pogodak poslije asistencije Šime Vrsaljka, hrvatskog reprezentativca, koji, nažalost, nije bio s reprezentacijom na nedavnom okupljanju, postigao ponovno Suarez. Naime, Vrsaljko je s desne strane uputio visoku loptu u kazneni prostor da bi je Urugvajac glavom zaputio u mrežu. Podsjetimo, Vrsaljko je u igru ušao šest minuta prije kraja susreta.

Simeone je komentirao i činjenicu da je njegov klub imao igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lani smo također imali igrača više pa nismo zabili. Ovaj put smo dobro iskoristili igrača više. Šimin ulazak u igru nije bio beznačajan.”

Podsjetimo, Šime, jedan od ključnih hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije tri godine, ove sezone u madridskom klubu nema adekvatnu minutažu, zapravo je odigrao tek minutu u prvom susretu sezone protiv Celte te samo šest, ali učinkovith, protiv Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.