Nakon prekinutog derbija u BiH: Huligani zapalili automobil sa sucima

Foto: snimka zaslona

Derbi 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i Borca iz Banja Luke bio je prekinut nakon upada navijača na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon pogotka Stojana Vranješa u 82. minuti za vodstvo gostiju od 2:0, navijači nezadovoljni suđenjem suca Sabrije Topalovića utrčali su u teren.

Huligani su nakon toga u tunelu Lendava presreli automobil u kojemu su bili suci. Palicama su razbili stakla i ubacili baklju u automobil koji je kasnije u potpunosti izgorio, a jedna osoba lakše je ozlijeđena.

“U utorak navečer, oko 23:45 sati u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982.), S.T. (1983.) i A.A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše tjelesne ozljede zadobila je osoba A.A. kojoj je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobjegli u vozilu marke Golf”, prenosi Dnevni avaz priopćenje MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Topalovićem su u automobilu bili i pomoćnik Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić koji je ozlijeđen, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.