Simeone želi Mandžukiću pridružiti Kramarića

“Cilj svakog nogometaša jest zaigrati u velikom europskom klubu, ne treba bježati od tih ambicija. Moj rastanak s Rijekom je neminovan, a volio bih zaigrati u španjolskoj ligi. Primera je za mene idealna, odgovara mi po stilu igre”, rekao je prije nekoliko dana Andrej Kramarić, a želja bi mu se mogla i ostvariti, prenosi vecernji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, španjolski mediji raspisali su se o njemu, a tvrde kako ga želi dovesti madridski Atletico. Diego Simeone raspituje se za napadača Rijeke i volio bi ga dovesti.

Osim što bi to bio odličan potez za Kramarića, bilo bi to dobro i za naš nogomet, posebno za Niku Kovača jer bi imao uigrani dvojac Mandžukić – Kramarić.

Andrej je ove sezone u 18 ligaških nastupa postigao 21 pogodak, a dodao je i sedam golova u Europskoj ligi. Prije nekoliko dana produljio je ugovor s Rijekom, ali sasvim je izvjesno da će tijekom zimskog prijelaznog roka napustiti klub. Zainteresiranih je mnogo, želi ga veliki broj klubova iz najjačih europskih liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.