Sjajna utakmica na St. James Parku: Newcastle pobijedio West Ham

Foto: fah

Sjajnu utakmicu odigrali su danas  na St. James Parku Newcastle i West Ham, nakon velike borbe, pet golova, završilo je 3:2 za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to utakmica od velikog značaja za obje momčadi, Newcastle je trebao bodove za ostanak u ligi, dok su s druge strane gosti iz Londona u borbi za Ligu prvaka s obzirom da trenuno drže četvrto mjesto.

Dakle, domaćin je poveo autogolom Diopa u 36. minuti, a u istom napadu je Dawson zbog oštrog starta dobio drugi žuti karton te je West Ham uz gol manjka imao i igrača manje. Teška situacija, no borba se nastavila. Ipak, u 41. minuti Joelington je zabio za 2:0 te je tim pogotkom Newcastle stigao na korak do pobjede. No gosti iz Londona nisu odustajali, iako su imali igrača manje grčevito su se borili za bod(ove).

Vratili su se u igru, naime, najprije je Diop u 73. minuti glavom pogodio na centaršut Bowena, da bi pet minuta kasnije  Lingard s bijele točke uspio pogoditi mrežu. Činilo se da bi West Ham i s igračem manje mogao do boda, no pričuvni igrač Willock dvije minute nakon ulaska u igru zabio je za veliku pobjedu Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

I nakon poraza West Ham je ostao četvrti, no sada su Liverpool te Chelsea u prilici preskočiti ih na ljestvici, u sljedećem kolu West Ham će igrati protiv Chelseaja, za koji igra i hrvatski veznjak Mateo Kovačić. Newcastle u sljedećem kolu ide na teško gostovanje, kod Liverpoola na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.