Sjajni Argentinac Lionel Messi posebno obožava igrati protiv Seville i Atletica

Foto: fah

Legendarni argentinski nogometaš Lionel Messi najviše voli igrati protiv Seville i Atletico Madrida kojima je u Primeri zabio ukupno 45 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je zaigrao u prvoj momčadi Barcelone, Messi je u Sevilli je u prvenstvu zabio 23, a Atletico Madridu 22 gola.

Na trećem mjestu je Valencija kojoj je argentinski ‘čarobnjak’ zabio 21 gol.

Najvećem suparniku Real Madridu zabio je 21 gol, pri čemu 14 u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je ukupno u španjolskom prvenstvu zabio 337 golova. Ove sezone je vodeći strijelac Primere sa 27 golova, njegov suigrač Luis Suarez je zabio 24 gola, a najbolji igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo je na trećem mjestu sa 19 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.