Skandal Maradone? Teške optužbe novinarke na račun nekoć najboljeg nogometaša svijeta!

Foto: Instagram

Po mnogima najbolji nogometaš svijeta svih vremena Diego Maradona ponovno je u centru pažnje i ponovno ne baš po dobru. Naime, Maradona je bio u Rusiji kao počasni gost na Kupu konfederacija. Tamo se našao s ”pravim” Ronaldom, brazilskim igračem koji je naslov Svjetskog prvaka osvojio davne 2002. godine. Zajedno s Ronaldom Maradona je dodijelio trofej najboljem igraču nakon finala Njemačka – Čile (1:0) u Sankt Peterburgu. Njemačka je osvojila prvi naslov u Kupu konfederacija, Čile je promašivalo, Nijemci, kako to već ide, zabili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se Maradoni, naime, prema riječima novinarke Ekaterine Nadolskaje Argentinac ju je seksualno zlostavljao. Novinarka je na objavljenim slikama nasmijana pored Maradone, zajedno s prijateljicom, no, to je bilo prije nego što se dogodio incident o kojem Ekaterine kaže:

“Otišla sam u Maradoninu sobu napraviti intervju, ali on me odmah počeo dirati i gurati mi ruku ispod haljine. U nevjerici sam se opirala. Kada je vidio da ne popuštam, pokušao me umiriti s 500 eura, a pošto mu ni to nije pomoglo, htio me izaciti iz sobe. Ipak sam uspjela pozvati zaštitare, koji su me izveli iz sobe.”

Odvjetnik Diega Maradone tvrdi da protiv njegovog klijenta nije podignuta optužnica.
.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.