Cristiana Ronalda zbog fotografije na Instagramu neki optužuju za rasizam!?

Foto: Instagram

Najbolji nogometaš Europe Cristiano Ronaldo na Instagramu ima oko 105 milijuna pratitelja. Svaku fotografju koju tamo objavi komentira veliki broj obožavatelja, ali i onih koji to nisu. Posljednja fotografija koju je zvijezda Reala objavila na Instagramu izazvala je brojne pozitivne, ali i poneki negtivni komentar. Bez razloga, reći će mnogi, optužili su Ronalda za rasizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perfect Match Black And White chocolate ????????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, fotografija na Instagramu prikazuje Ronalda kako na bazenu pozira s tamnoputim prijateljem Joseom Semedom, koji je također nogometaš. Ronaldo je sve komentirao rečenicom uz fotografiju:

“Savršeni spoj: Crna i bijela čokolada.”

Za fotografiju je dobio preko 2.7 milijuna lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je vjerovati da je Ronaldo mislio tako prizemno, ipak je on iskusni nogometaš koji godinama igra nogomet na vrhunskoj razini, u vrhunskim klubovima?

Good morning????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.