Skupo plaćena pobjeda protiv Srbije: ‘Ozljeda Domagoja Duvnjaka veliko je opterećenje za momčad, čovjeku treba mir’

Foto: fah

Nažalost, hrvatska rukometna reprezentacija skupo je platila sjajnu i uvjerljivu pobjedu protiv Srbije u grotlu Spaladium Arene na startu Europskog rukometnog prvenstva. Naime, ozlijedio se najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak i to u samoj završnici utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se pitaju je li Duvnjak trebao uopće toliko vremena provesti na parketu s obzirom kako je Hrvatska odličnom igrom bila sposobna Srbiju dobiti i bez najboljeg igrača? Ipak, ovo je Europsko prvenstvo, na hrvatskom tlu, pred hrvatskim navijačima, posve je razumljivo da svi žele igrati. Duvnjak je, nažalost, izgubljen za prvi dio turnira, a pitanje je hoće li se uopće vratiti za vrijeme Eura, umjesto njega izbornik Lino Červar uvodi Denisa Buntića

Sve ono što se događalo oko Duvnjaka komentirale su i legende hrvatskog rukometa, Ivano Balić te Petar Metličić u razgovoru za Večernji list.

”Duvnjaka nisam zvao nakon što se ozljedio. Čovjeku koji se ozlijedi najviše treba mir. Znam to iz vlastitog iskustva”, rekao je Balić, koji vrlo dobro zna kakve mogu biti ozljede takvog tipa s obzirom na sve ono što je prošao u karijeri. ”Naravno da je ta ozljeda veliko opterećenje za momčad. U takvim trenucima misliš samo ne sebe i sam odlučuješ. Kažeš treneru možeš ili ne možeš.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu konstataciju dao je i ”hrvatski top” Petar Metličić, koji prokomentirao činjenicu da je u momčadi na Euru veteran Igor Vori.

”Na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj bilo mi je jako teško igrati dan za danom. Mogu misliti kako je Voriju…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.