Slaven Bilić: ‘Ako mislimo ostati u ligi, ovakve tipove utakmica moramo pobjeđivati’

Foto: fah

Nakon što su njegovi izabranici odigrali 0:0 protiv Burnleyja u susretu 5. kola engleske Premier lige, trener West Bromwich Albiona Slaven Bilić rekao je kako nije u potpunosti sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram reći da nisam u potpunosti sretan jer smo tražili sva tri boda. Ali, to je naša snaga danas. Bili smo pozitivni, momci su odigrali dobro, stvarali su šanse i mogli smo zabiti taj pogodak koji bi nas doveo do pobjede”, rekao je Slaven Bilić.

“Dali smo sve što smo u ovom trenutku mogli. Rekao sam mojim igračima nakon ulaska u svlačionicu da ćemo i dalje nastaviti tražiti tu pobjedu kojom ćemo otkloniti pritisak. Moramo nastaviti graditi atmosferu na ovome. Stvorili smo dosta prilika, i više nego dovoljno da (barem jednu) zabijemo. Imali su i oni iz Burnleyja nekoliko, budimo iskreni. Tako da, kad se sve zbroji, neodlučeno je i najpošteniji ishod”,poručio je.

“Čista mreža i bod. Za sada – dosta. Idemo nastaviti u ovakvom tempu. Znamo da su ovo utakmice u kojima, pogotovo kada igraš kod kuće, moraš pobijediti. Svaka čast Burnleyju, ja ih jako respektiram, ali ako mislimo ostati u ligi, ovakve tipove utakmica moramo pobjeđivati”, rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.