Slaven Bilić nakon novog poraza: ‘Zaslužili smo više’

Foto: fah

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, doživjeli su još jedan poraz u Premiershipu. Naime, WBA je poražen u gostima kod Newcastlea, bilo je 2:1 za domaćine, a nakon samo dvadeset sekundi igre domaćin je poveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon novog poraza navodno je pozicija hrvatskog trenera upitna, međutim, zasad Bilić ipak ostaje na mjestu trenera momčadi koju čeka grčevita bitka za ostanak u ligi. Naime, protiv Newcastlea dogodio se osmi poraz za najjeftiniju momčad lige u 12 ligaških susreta, samo jednom su slavili pobjedu. S obzirom na ulaganja u momčad nikoga i ne čudi ovakva pozicija WBA, a zbog čega je Bilić svojedobno javno prosvjedovao.

”Zaslužili smo više iz ovog susreta. Loše smo ušli u utakmicu, primili smo jeftini pogodak već u prvoj minuti. Newcastle je u prvom dijelu bio bolji, bili su brži na ničijim loptama. U drugom poluvremenu smo pokazali drugačije lice, bili smo jači, bolji, britkiji. I nakon izjednačujućeg gola imali smo dobrih situacija, ali nismo ih pretvarali u prave prilike. Oni su nakon jednog ubačaja zabili, a imali smo dovoljno igrača u kaznenom prostoru koji su to mogli spriječiti”, nakon susreta i još jednog poraza kazao je Bilić.

Na pitanje novinara kako komentira još jedan poraz Slaven Bilić je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Osjećamo se vrlo razočarano zbog rezultata. U rijetko kojoj utakmici je protivnik bio bolji od nas pa da možemo reći ok, bili su bolji. Uvijek smo tu negdje. Tako je bilo i na ovom susretu u drugom poluvremenu. Nismo sretno došli do izjednačenja, nego smo zabili za 1:1 i nastavili ulaziti u njihovu zadnju trećinu. Frustrirajuće je da se opet vraćamo kući bez pozitivnog rezultata.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.