Slaven Bilić: Netko tko zapravo ne živi stalno u Hrvatskoj jednostavno ne može kvalitetno obavljati funkciju predsjednika HNS-a

Foto: Twitter

Slaven Bilić komentirao je stanje u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada čujem ‘Stanić’, to mi je sinonim za poštenje, kvalitetu čovjeka. Imam visoko mišljenje i o Šimiću, Pletikosi i Vlaoviću. Uvjeren sam da su to ljudi koji bi dali sve od sebe da hrvatski nogomet učine boljim. Vjerujem da bi u tome bili uspješni. Jasno je da ih i veći dio javnosti podržava.

Ključno je ono što mnogima, pa tako i meni, izgleda nekorektno: Zašto se ne mogu kandidirati i onda programom izboriti ili ne dobiti povjerenje Skupštine HNS-a? Zašto kandidiramo samo jednog čovjeka i time namećemo predsjednika, a ne biramo program? To nije u redu”, izjavio je Bilić u intervjuu za Sportske novosti.

Na konstataciju da će Šuker ipak biti reizabran kao predsjednik HNS-a, Bilić je komentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Netko tko zapravo ne živi stalno u Hrvatskoj jednostavno ne može kvalitetno obavljati funkciju predsjednika HNS-a.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.