Slaven Bilić u sjajnoj trenerskoj formi: West Bromwich Albion slavio u derbiju za prvo mjesto

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, nakon povratka na Otok u dobroj je trenerskoj formi. Naime, njegov klub West Bromwich Albion u derbiju devetog kola engleskog nogometnog Championshipa u gostima je pobijedio Queens Park Rangers sa 2-0 te je tako preuzeo prvo mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biliću i njegovoj momčadi pobjedu su donijeli Nathan Ferguson pogotkom u 53. minuti utakmice te Matheus Pereira koji je gol zabio šest minuta prije kraja derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović igrao je tek posljednje tri minute za momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik.

West Bromwich Albion jedina je momčad bez poraza u Championshipu. Nakon devet kola Bilićeva je momčad zabilježila pet pobjeda te četiri remija. Nakon devetog kola WBA ima 19 bodova, a na drugom je mjestu  Nottingham Forest sa18 bodova, Leeds United i Swansea City dijele treće i četvrto mjesto sa 17 bodova, no, imaju i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.