Slavku Rasbergeru posebno priznanje što je od jednog malog teniskog turnira stvorio svjetski prepoznat događaj

Umag, 24.07.2016 - Talijanski tenisaè Fabio Fognini pobjednik je ATP teniskog turnira u Umagu nakon što je u finalu pobjedio Andreja Martina iz Slovaèke rezultatom 6-4 i 6-1. Na slici Fabio Fognini, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitaroviæ i Andrej Martin. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Prvom direktoru umaškog teniskog ATP turnira i njegovom začetniku Slavku Rasbergeru u ponedjeljak je u povodu održavanja jubilarnog 30. teniskog turnira Plava Laguna Croatia Open umaški gradonačelnik Vili Bassanese uručio posebnu prigodnu zahvalnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdivši kako je prije trideset godina imao viziju koju je na najbolji mogući način prenio u stvarnost i od jednog malog turnira stvorio svjetski prepoznat događaj, Bassanese je čestitao Slavku Rasbergeru što je ovim turnirom od Umaga napravio kolijevku hrvatskog tenisa.

“Prije svega zahvalio bih se svojoj obitelji na podršci, ali i najboljem timu na svijetu koji je sa mnom radio na razvoju ovog cijenjenog turnira. Ovo je jedno od najvećih priznanja koje sam primio u životu, zbog čega sam danas posebice emotivan, ali i ponosan na ono u što je turnir izrastao”, poručio je Slavko Rasberger koji je zahvalio svima koji su pridonijeli tome da Umag i Hrvatska budu upisani na tenisku kartu svijeta.

U ime Plave Lagune Rasbergeru je čestitao predsjednik Organizacijskog odbora turnira i predsjednik Uprave Plave Lagune Neven Staver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.