Slavlje Šibenčana u Koprivnici

Foto: fah

U prvoj utakmici 22. kola SuperSport HNL-a nogometaši Šibenika slavili su s minimalnih 1:0 u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Šibenika poveli su u 19. minuti golom Stefana Simića. Amer Hiroš je izveo korner, a na petercu je najbrže do lopte stigao šibenski stoper i snažnim udarcem glavom zatresao mrežu.

S minimalnim vodstvom gostiju otišlo se na odmor. U nastavku susreta domaćini su u 64. minuti zatresli mrežu Šibenčana, no pogodak Arbera Hoxhe poništen je zbog zaleđa.

Šibenčani su s ovom pobjedom ostali deveti, ali sada imaju velikih deset bodova više od posljednje Gorice, dok su zaostatak za sedmom Lokomotivom i osmom Rijekom smanjili na šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je, pak, ostao četvrti sa 29 bodova, dva više od pete Istre 1961 koja je odigrala dva susreta manje i šestog Varaždina koji je odigrao jedan susret manje, dok mu treći Osijek i dalje bježi šest bodova.

Na čelu je Dinamo sa 49 bodova, osam manje uz utakmicu više ima drugi Hajduk, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.