Slike iz svlačionice: Mourinho iznenađen ponašanjem svojih igrača

Foto: fah

Prema pisanju engleskih medija iz svlačionice Tottenhama procurile su fotografije i to s utakmice protiv Burnleya koju je Tottenham dobio. Na slici se može vidjeti ”neprofesionalno” ponašanje zvijezda Tottenhama, naime, nogometaši su ”zauzeti” svojim telefonima, a time je bio iznenađen i sam trener Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

After a great victory in a really hard match… Sign of the times 📱📱 Well done boys #COYS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

“Nakon velike pobjede i teške utakmice. Ovo je simbol našeg vremena. Bravo momci”, napisao je Mourinho na Instagramu kao opis fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.