Slišković preuzeo klub Kitchee iz Hong Konga

Foto: fah

Proslavljeni nogometaš i trener Blaž Slišković predstavljen je kao novi trener momčadi Kitchee iz Hong Konga, a među prvim pripremnim susretima imat će vatreno krštenje protiv prvaka Engleske Manchester Citya Pepa Guardiole, objavila je hongkoška momčad na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Kitchee, koja ima velike ambicije u novoj sezoni, uz Sliškovića je predstavila još tri pojačanja – Cleitona de Oliveriru, Souza Willingssona i Bled Rodriguzea. Kitchee je jedan od najboljih klubova u Hong Kongu, prošlu su sezonu završili na četvrtom mjestu, a u ovom desetljeću je osvojila šest titula prvaka.

Na klupi ovog kluba Slišković će imati vatreno krštenje u utakmici protiv jednog od najboljih svjetskih nogometnih stručnjaka Pepa Guardiole budući da Kitchee 24. srpnja igra prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja.

Slišković je nedavno prekinuo suradnju s mostarskim prvoligašem Hrvatskim sportskim klubom Zrinjskim, s kojim je osvojio dvije titule prvaka a prošlu sezonu završio na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je igrao za Velež, Hajduk, Olympique iz Marseillea, Pescaru, ali i za mostarski Zrinjski. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH te trener HŠK Zrinjskog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.