Snima se spot za navijačku pjesmu ‘Jedna je jedina’: Sudjeluje i Dalić

pjesmu
Foto: snimka zaslona

Ususret Europskom prvenstvu u nogometu objavljena je navijačka pjesma “Jedna je jedina” Dražena Popijača Pupija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvode je hrvatski branitelji iz Vukovara i Varaždina, a jučer su snimljeni posljednji kadrovi spota u kojem sudjeluje i izbornik Zlatko Dalić. 

– Jedno sam vrijeme pisao tekst pa glazbu i došao sam u kontakt sa svojim prijateljima iz Vukovara pa smo odlučili da skupa pjevamo i povežemo naš Vukovar i Varaždin, rekao je Dražen Popijač Pupi.

Odbrojavaju se dani do početka Europskog prvenstva u Njemačkoj, a ovom se pjesmom pojačava navijački naboj. Cilj je povezati dva hrvatska barokna grada jer mnogi su branitelji s hrvatskog sjevera sudjelovali u obrani Vukovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Varaždin i Vukovar su dva najstarija barokna grada, imamo puno toga zajedničkoga i htjeli smo to spojiti u dobru priču. A gdje će bolja prilika pred Europsko prvenstvo snimiti ovaj spot, rekao je Zvonko Kovačić iz Vukovara.

> Modrić o navijačima: To je nešto najljepše što se može doživjeti

Jedinstveni je to projekt u kojem, uz brojne braniteljske udruge, sudjeluje i izbornik Zlatko Dalić. – Naš Dala kad smo ga pitali odmah je pristao, napravili smo uvodni dio koji on govori, jako smo ponosni i sretni, dodaje autor.

– Svi su tu branitelji koji su uspjeli doći, od Tigrova, Roda, 104., Puma…, rekao je Robert Puja iz Udruge veterana 7. gardijske brigade “Puma”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimanje je završeno, spot će uskoro biti montiran.

Producent spota Darko Puharić kaže: – Naš je odgovoran zadatak prenijeti atmosferu na spot, što bolje izrežirati, pogotovo jer je gospodin Dalić u spotu, tako da smo ponosni.

Spot će biti premijerno prikazan na riječkoj Rujevici tijekom sraza Vatrenih sa Sjevernom Makedonijom 3. lipnja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.