Snimka 14-godišnjeg Joška Gvardiola postala je pravi hit: Pogledajte je

gvardiola
Foto: snimka zaslona

Na posljednjem Svjetskom prvenstvu 2022. svojim se igrama iskazao Joško Gvardiol. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži pojavio se intervju Gvardiola nakon jedne utakmice u mlađim uzrastima Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Gvardiolov suigrač: ‘Pristojan je, na zemlji i potpuno miran u glavi’

Snimka je iz 2016. godine nakon utakmice pionira između Dinama i RNK-a Split, a Gvardiol je bio jedini strijelac.

“Utakmica je bila stvarno teška, otvorila nam se jedna prilika i uspjeli smo to iskoristiti. Odlična povratna lopta i otvorilo mi se”, kazao je mlađahni Gvardiol u razgovoru za HNTV.

@uvelaa.ruza1 #goviral #xyzbca #fyp #gvardiol #joškogvardiol ♬ original sound – uvelaa.ruza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka je vrlo brzo postala pravi hit.

> Velika čast: Gvardiol i Modrić u najboljoj momčadi svijeta za 2022. godinu

Podjetimo na još jedan uspjeh, Međunarodna federacija za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) uvrstila je Luku Modrića i Joška Gvardiola u najbolju momčad svijeta za prošlu godinu.

IFFHS je ranije Luku Modrića stavio na četvrto mjesto ljestvice najboljih igrača prošle godine, Gvardiol je bio treći najbolji mladi igrač, a Dominik Livaković četvrti najbolji golman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Dalić komentirao Gvardiolovu sliku s mamom: Ta slika, to je slika hrvatske reprezentacije

Pamti se i slika Gvardiola s majkom. Nju je komentirao i izbornik Zlatko Dalić.

“Bilo mi je toplo oko srca kad sam to vidio. Zato je on najbolji stoper svijeta, ne možeš biti kompletan, ako nemaš te osjećaje. Ta slika, to je slika hrvatske reprezentacije. Čestitam njegovoj mami što je takvog sina odgojila.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.