Neuer o odlasku hrvatskog trenera iz Bayerna, odgovorio mu vodeći operativac Bayerna

Foto: fah

Manuel Neuer u razgovoru za The Athletic osvrnuo se na otkaz treneru vratara Toniju Tapaloviću, a odgovorio mu je Oliver Kahn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuel Neuer, kapetan i “jedinica” Bayerna u prosincu je slomio nogu na skijanju i trenutačno se oporavlja od teške ozljede zbog koje ća propustiti ostatak sezone.

Bavarci su umjesto njega doveli Yanna Sommera, 34-godišnjeg švicarskog reprezentativca. Osim toga, krajem siječnja otkazali su suradnju Toniju Tapaloviću, hrvatskom stručnjaku koji je dugo godina bio trener vratara u Bayernu. To je osobito pogodilo Neuera, kojega s Tapalovićem veže veliko prijateljstvo.

U razgovoru za The Athletic Neuer je otkrio da su ga o otkazu obavijestili klupski službenici te kako je to bio veliki udarac za njega i veliko razočaranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To me jako pogodilo, kao da mi je netko iščupao srce. U Bayernu želimo biti poput obitelji, on je zaslužan djelatnik, ovo je sramota. Svi vratari su plakali kad su doznali za otkaz, izjavio je Neuer.

Vodeći operativac Bayerna Oliver Kahn nije ostao imun na Neuerove riječi poručivši kako takve izjave nisu dobre ni za Neuera kao kapetana niti za klub.

– Ono što je Manuel rekao u vezi Tapalovića ne priliči mu kao kapetanu kluba niti predstavlja vrijednosti Bayerna. Štoviše, njegove izjave dolaze u nezgodno vrijeme jer je pred nama niz važnih utakmica. Morat ćemo razgovarati s Manuelom, rekao je Kahn, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.