SNV-ovim ‘Novostima’ poruka BBB Miloradu Pupovcu je ‘prijetnja’

Foto: Facebook

Navijači Dinama, Bad Blue Boysi, su prije derbija Hajduka i Dinama kratko stali kod Knina, točnije u Uzdolju i ispred kavane Borisa Petka razvili su transparent s porukom Pupovcu: “MILORADE, TO SE NE ZABORAVLJA!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ostalima su pojasnili: BORIČEVAC – 11 staraca, 44 žena i djece, BOSANSKO GRAHOVO – 62 žrtve, BROTNJA – 37 žrtava, ŽUPA DRVAR – potpuno pobijena, KRNJEUŠA – 200 žrtava, KULEN VAKUF – 900 žrtava.

“Milorade, zbrajaj!”, dodatno su poručili i na drugom transparentu poručili: “Pijetet sa žrtvama uvijek je u nama; ubojstva djece, žena i starijih bez imalo srama!”

Ovaj nastup Novosti, koje izdaje Srpsko narodno vijeće, na čijem je čelu donedavno bio Milorad Pupovac, okarakterizirali su kao “prijetnju”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navijači prijetili ispred kafića u Uzdolju”, naslov je u Novostima, a u tekstu piše: ” Policija kaže da su taj dan čuvali kafić, ali da ništa nisu vidjeli”.

SDSS Milorada Pupovca odgovorio BBB-ima: ‘Šovinisti su kod Knina ispoljavali mržnju prema predsjedniku naše stranke’ 

BBB uoči derbija stali ispred Petkovog kafića u Uzdolju i poručili: ‘Milorade, to se ne zaboravlja’ 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, potez BBB nije prošao bez reakcije SDSS-a, stranke koju je svojedobno osnovao nacistički ratni zločinac, Goran Hadžić, a kojoj je danas na čelu čvrsti koalicijski oslonac HDZ-a Andreja Plenkovića, Milorad Pupovac.

”Putujući prema Splitu, stanku kod Knina, šovinisti iz redova BBB-a, iskoristili su za ispoljavanje mržnje prema predsjedniku naše stranke”, objavio je SDSS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.