SDSS Milorada Pupovca odgovorio BBB-ima: ‘Šovinisti su kod Knina ispoljavali mržnju prema predsjedniku naše stranke’

Foto: fah, facebook, montaža narod.hr

Na Facebook stranici SDSS-a, stranke koju je svojedobno osnovao nacistički ratni zločinac, Goran Hadžić, a kojoj je danas na čelu čvrsti koalicijski oslonac HDZ-a Andreja Plenkovića, Milorad Pupovac, osvrnuli su se na reakciju navijača Dinama, BBB-a, koji su u Uzdolju pored Knina razvili transparent kojim su prozvali već spomenutog Pupovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> BBB uoči derbija stali ispred Petkovog kafića u Uzdolju i poručili: ‘Milorade, to se ne zaboravlja’

Podsjetimo, BBB-i su putujući na najveći derbi hrvatskog nogometa, Hajduk – Dinamo, u Split, navedeni transparent razvili ispred kafića u kojem se nedavno dogodio incident u kojem je napadnut vlasnik kafića Boris Petko. Navodno je do napada došlo jer se u njegovoj birtiji navijalo za Crvenu zvezdu, klub čiji navijači, ozloglašene Delije, konstantno veličaju nacističke ratne zločince poput Draže Mihailovića i Ratka Mladića.

Na transparentu koji su BBB razvili je pisalo: “MILORADE, TO SE NE ZABORAVLJA!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli iz SDSS-a su reagirali te su napisali: ”Putujući prema Splitu, stanku kod Knina, šovinisti iz redova BBB-a, iskoristili su za ispoljavanje mržnje prema predsjedniku naše stranke.”

Hoće li BBB-i ponovno odgovoriti na ovu provokaciju SDSS-a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.