Šok za dinamovce nakon slavlja na Poljudu: ‘Istina je da se vodi istraga o toj utakmici’

Foto: fah

Nakon što je objavljeno da je pokrenuta istraga zbog sumnje u namještanje utakmice s Dinamom u drugom kolu skupine C Konferencijske lige, kosovski klub Ballkani objavio je priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokušava se baciti prašina na nesvakidašnju i povijesnu pobjedu protiv zagrebačkog velikana Dinama”, priopćili su iz kosovskog kluba. “Zabrinjavajuća je tendencija da se vijestima koje kolaju medijima i društvenim mrežama želi narušiti imidž FK Ballkanija”, stoji u tekstu.

“Ogorčeni smo na ono što nam se pokušava staviti na naš dugogodišnji rad koji uključuje odricanje i trud svih članova kluba, koji su beskrajno radili kako bismo došli do razine na kojoj podižemo naš i nacionalni nogomet. Pokušava se baciti prašina na nesvakidašnju i povijesnu pobjedu protiv zagrebačkog velikana Dinama, utakmicu koja je zaokupila europske i svjetske medije”, pišu.

Pokrenuta je istraga

“Pozivamo pravosuđe, tužiteljstvo, sud, istražitelje i novinare da se ozbiljno pozabave ovim pitanjem i razjasne javnosti svaki mogući detalj. Kada se to napravi, neka oni koji su uključeni u ovu priču preuzmu odgovornost jer ne možemo dopustiti da se blati ime našega kluba, naši rad i znoj. Otvoreni smo za pomoć nadležnim tijelima kako bi se sve što prije raščistilo”, objavio je Ballkani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.