Sopić: Na poluvremenu bih potjerao osam igrača i trenera

Foto: fah

– Puno se tu miješa emocija, od toga da je na poluvremenu trebalo potjerati osam igrača i trenera do pobjede 5:4 koja nas drži na životu, rekao je trener Gorice Željko Sopić nakon što je njegova momčad na domaćem terenu ostvarila čudesan preokret i u nadoknadi pobijedila Istru 1961 s 5:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je analizu reći. Toliko se toga izdogađalo da je teško svesti u nekoliko rečenica. Ova ekipa ne može igrati ako ne napravi 20 faulova. Probali smo tika-taka bez faula, onda Istra vodi 3:1. Jako loših 60 minuta i onda netko upali struju i odjedanput se svi počnu bacati na glavu i dođemo do nestvarnih 5:4. To mogu ekipe samo s karakterom. Čestitam dečkima na tome. Sljedeća dva dana su slobodni. Nakon ovakvog emocionalnog pražnjenja nijedan trening ne dolazi u obzir.

Novinare je zanimalo kako je motivirao momčad na poluvremenu u trenucima dok je gubila 1:2.

– Bilo bi ružno da kažem što sam im rekao u poluvremenu u svlačionici. Rekao sam im da nije problem izgubiti od dječjeg vrtića, ali ako taj dječji vrtić nas hoće pobijediti da mora ostaviti dvije-tri litre krvi na terenu. I onda nema problema. Da sam predsjednik, ja bih potjerao trenera i osam igrača. U toj cijeloj euforiji, ludilu vidjelo se da se uvukla nervoza u redove Istre. Nisu igrali tako lagano i jednostavno nam se posrećilo. Mislim da smo od 60. do 90. pokazali takvu volju koja nas je u principu nagradila. Definitivno nevjerojatan doživljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica je i dalje posljednja, ima samo četiri boda manje od devetog Šibenika.

– Treba čvrsto ostati na zemlji. To je jedna pobjeda i tri boda i ništa više. Mi smo i dalje na zadnjem mjestu, ništa se ne mijenja. Samo težak rad i puno odricanja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.