Sopić: Nadam se da ćemo igrati nikako, a pobijediti

Foto: fah

Riječani su načelno zadovoljni rezultatom iz Maksimira, nakon što su odigrali 0:0 s Dinamom u prvom susretu finala Kupa, sada imaju solidnu priliku doći do trofeja u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, ovogodišnje finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igra se na dvije utakmice, s time da se primjenjuje i pravilo gola u gostima.

– Nije bila posebno kvalitetna utakmica. Došli smo postići pogodak. Mislim da smo u prvom dijelu morali bolje, Dinamo nije bio na razini zadnjih 10 utakmica. Moram skinuti kapu svojim igračima, nije lako nakon tri poraza. Nije to kao da igraš nogomet pred zgradom pa ćeš ti sada nekog pobijediti, izjavio je u svojem stilu trener Rijeke Željko Sopić.

– Ovo finale Kupa treba gledati kroz dvije utakmice, gol u gostima, ne znam koliko varijabli je tu. Ja sam sretan jer će biti puna Rujevica i mislim da su šanse 50-50. Uzvrat? Nadam se da ćemo igrati nikako, ali pobijediti, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Htjeli smo pod svaku cijenu zabiti gol, ali igrate protiv Dinama na Maksimiru, i njih se nešto ne pita. Mislim da je rezultat realan. Mislim da smo imali nelošu šansu u zadnjoj minuti, ali možda i ja sad pričam gluposti. Moram još jednom pogledati situaciju, zaključuje trener Rijeke.

Mitrović: Rezultat 0:0 je pozitivan za nas

– Možda smo ušli s nekim oprezom, pošto je prva utakmica. Cilj nam je bio postići pogodak, pokušali smo nešto igrati i stvarati, pred kraj smo imali obećavajuću priliku, ali nije išlo. Sve je na nama u uzvratu, pobjeda na Rujevici i osvajamo Kup, rekao je nakon utakmice Matej Mitrović.

– Ne kažem da nismo zadovoljni, 0:0 je pozitivan rezultat za nas, dodao je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.