Jakirović: Rezultat je realan, a važno je bilo ne primiti pogodak

Foto: fah

– Žao mi je što nismo bolje iskoristili dobar početak utakmice, osvrnuo se trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović nakon 0-0 protiv Rijeke u prvom finalnom ogledu SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rezultat je na kraju realan, ali jest šteta što nismo zabili na početku kada smo lijepo otvorili dvoboj. Kasnije je sve bilo oprezno, s obje strane. Pazilo se na pogreške, ništa specijalno od utakmice. Važno je bilo ne primiti pogodak zbog pravila gola u gostima. Znamo koliko Rijeka može biti opasna, morali smo se čuvati njihovih kontranapada i to smo dobro odradili, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Odluka o pobjedniku past će za tjedan dana na Rujevici.

– Pripremit ćemo se na pravi način za uzvrat gdje nam potencijalni pogodak donosi veliku prednost. Znamo da neće biti lako, Rijeka doma uvijek ima posebnu energiju, ali imamo i mi iskustva u igranju takvih dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je to prava muška utakmica koju smo dobro otvorili. Dobro smo odigrali prvih 15-ak minuta. No, Rijeka je odličan suparnik, nije lako igrati protiv nje i ovaj je remi zaslužen rezultat na kraju. Idemo na Rujevicu s puno samopouzdanja, idemo na pobjedu i po trofej, izjavio je igrač Dinama Stefan Ristovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.